Sponsring

Från Uppsala Makerspace
Hoppa till: navigering, sök

Sponsra Uppsala Makerspace

Föreningen Uppsala Makerspace vill ge Uppsalabor – unga som gamla – som är intresserade av skapande en plats att mötas, inspireras och hjälpa varandra i den kreativa processen. Vi välkomnar skapande i alla former och material, med eller utan hjälp av maskiner och verktyg och med olika syften – må det vara nytta, innovation, lärande eller konst.


Vi har en stor lokal där vi jobbar med trä, metall, plast, textil, elektronik och möts för att inspirera och lära av varandra. Våra medlemmar får fritt använda material och verktyg som 3D-skrivare, laserskärare, bordssåg, metallsvarv, vinylskärare, symaskiner och så vidare.


Föreningen grundades 2014. Under de tre år vi har haft tillgång till en lokal har medlemsantalet vuxit snabbt. Vi har nu nått upp till 150 medlemmar och antalet ökar.

Varför sponsra oss

Ett levande föreningsliv stärker samhället och de som vistas där. Uppsala Makerspace ökar utbudet av intressanta och utvecklande aktiviteter, och stödjer nätverkande i Uppsala med omnejd.


Kreativt skapande gör att människor utvecklar sin kompetens och erfarenhet på ett lekfullt sätt som kan vara bra för näringslivet i Uppsala, inte minst i rekryteringssyfte.

Vi hjälper dig att synas!

Vi berättar om ditt företag på vår hemsida och sätter även upp en skylt i vår lokal som visar på att ni stödjer oss. Vi tror att det ger både goodwill och även nya kunder. Ni får naturligtvis berätta om oss i er kommunikation, på er hemsida osv.


Möjliga rabatter till våra medlemmar kommer vi naturligtvis att berätta om på ett sätt som gynnar båda parter.

Inspirera dina medarbetare!

Alla de företag som sponsrar oss är välkomna att hålla teambuilding events hos oss en gång om året om max 30 deltagare. Vi kan föreslå eller hjälpa till i genomförandet av aktiviteter baserat på de möjligheter som vår lokal erbjuder. En annan möjlighet är att vi kommer förbi på er arbetsplats och berättar om vår verksamhet för era anställda, förhoppningsvis kan det inspirera era anställda till kreativitet.

Varför behöver vi sponsring

Under 2021 bytte vi till en större lokal som ger många nya möjligheter. Detta har inneburit större utgifter, men vi vill inte utesluta medlemsgrupper genom att höja avgifterna för mycket. Vi vill vara en förening för alla som är intresserade av kreativt skapande i någon form. För närvarande har vi störst behov av bidrag i form av pengar, eftersom vi eftersträvar en stabil ekonomi som gör det möjligt för oss att planera och utvecklas och stödja våra nuvarande och framtida medlemmars intressen.

Kontakta oss

Hör av dig till oss på kansliet@uppsalamakerspace.se för att diskutera hur vi kan hjälpa varandra.